Геомилефско Ъндърграунд Продиджи Атакува Мейнстрийма с Autotune Хит

Ти Мастър Ви е може би най-попуярното лице в геомилефския ънърграунд.Той е толкова ъндърграунд, че никога не е издавал и записвал свой песни, за да не се комерсиализират.

Единствените архивни записи датират от времето, когато той е част от алтернативната супер банда -Hot Outsiders, където той се запомня  с чуствени женски вокали и дълги сола на йоника.

Но ето,че във времето на интернет революцията записите на Ти Мастър Ви започнаха да изтичат по торент тракерите и ъндърграунд форуми и да бъдат слушани от десетки.

За да предотврати кражбата на интелектуална собственост и да накара хората отново да спрат да го слушат, той решава да пусне мейнстрийм Autotune хит, с който да отврати феновете от себе си и да си върне ъндърграунд статуквото.

Жанра на песента е дис, като в нея той се обръща с нецензурирани рими свързващи жената на  бившия член на групата – Ел Капсилеро с тъмнокожи мъже.

Ето и въпросния хит.(Т Мастър Ви предупреждава, че ако феновете не възприемат посланието му и продължат да слушат песните му, той ще пусне клип в който е облечен само по снукър елече.)

 
She got upset (uncensored) by T Master V

No comments yet.

Вашият коментар

Powered by WordPress. Designed by WooThemes