Инженер Даракчиев спретна лудо парти с приятели по случай рожден ден. Яде пай с чесън.

sssss

Завършилият ВМЕИ „В. И. Ленин“ инж. Даракчиев отпразнува бурно 27я си рожден ден с приятели в дома на свой близък другар – инж. Ангелов – „Дограмата“.

Известният в своя квартал като маестро  на Ксерокс машината Даракчиев беше закупил за почерпка няколко дузини луксозна вносна бира от Германия. За забавление на гостите той беше подготвил и изискана програма от европейско и независимо кино.

След пристигането не гостите, между които се четяха имената на завършилия мода и история на исляма – доц. Николов и строителния инженер и майстор на късия разказ г-н Стоянов забавата започна с наздравици и хапване на печени фъстъци.

Истински фурор направи с появяването си адвокат Исов, който беше подготвил като подарък към рожденика, кулинарен шедьовър – Пай с чесън! Въпреки, че при първото опитване Даракчиев повърна в шепата си, при 2рата хапка оцени вкусовите качества на пая.

Страхотната вечер продължи с гледане на изтънчената комедия Реджеп 4, но поради технически причини филма беше сменен с еротичната драма – Зомби Стриптизьорки. След демонстративното напускане на част от гостите, малко след началото филма беше сменен с далеч по издържания независим филм – Зомби Бобри.

Примесеният с качествени ефекти и хумор филм върна усмивките на лицата на гостите. След много смях и шеги те си затръгваха, след което ритуално уринираха пред блока, въпреки минусовите температури.

Очаквайте снимков материал в най-скоро време.

 

 

 

 

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes